FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

tan2018 12 9132352601 830x553

Председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић каже да неће испунити ниједан захтев опозиције, колико год их изашло на улице да протестује и колико дуго ти протести трајали.

Add a comment


Душан Пророковић

Не! Неће бити рата! Све док траје овај статус кво то, није у интересу нити Албанцима, нити онима који су за њих против нас ратовали.

Ратови букну изненада, када се то најмање очекује. Када једна од страна, она која рат изазива, постане убеђена у две ствари. Прво, да ће противника изненадити, затећи га, оставити без адекватне реакције. Друго, да ће приходи од ратног похода бити већи од трошкова.

Add a comment


Слободан Самарџић 

Србија је добила закон о буџету за наредну годину који је позитивно оцењен од стране Фискалног савета. Закон је, формално гледано, добио подршку већине посланика у Скупштини и све то површински делује као најобичнија ствар.

Add a comment

 

Милош Ковић

Наши званичници изјављивали су да рачунају на Макронову подршку у убеђивању Немачке. Судећи по њиховим изјавама, они су били спремни да у Паризу преговарају о „разграничењу“

Add a comment


Зоран Ћирјаковић

Јако дугачак (и клизав) текст – просечно брзом читаоцу ће требати око 30 минута – у коме покушавам да одговорим на питање шта да се (не) ради и објасним зашто верујем да ћемо наставити да живимо у (непроглашеном и све ванреднијем) ванредном стању, изузети из многих закона и „европских вредности“, уз благослов „европе“

Add a comment