FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Vladimir Putin

Изборни штаб председника Владимира Путина сматра да први резултати гласања на председничким изборима говоре о "значајној победи", оцењујући да је то консолидовани одговор на спољашњи притисак на Русију. Путин захвалио својим присталицама окупљеним на московском Црвеном тргу, поручивши да је пред Русијом велика будућност уколико народ остане уједињен.

Add a comment

 

Међу министрима Милер до Милера

Готово четвртина грађана Немачке потиче из иностранства. Политичке странке су у прошлости покушавале да такве грађане изгурају у прве редове, али у новој влади Ангеле Меркел таквих баш и нема. Kоји су разлози за то?

Add a comment

Лидер владајућег ДПС-а Мило Ђукановић биће кандидат те партије на изборима за председника Црне Горе, јавила је РТЦГ.

Add a comment

Марио Стефанов

Упоредо с формалним повлачењем из Европске уније, Лондон убрзано гради темеље нове улоге Велике Британије на глобалном плану. То се одвија кроз јасно изражену намеру поступног повратка британског утицаја на старе империјалне позиције, с којих се Британија повукла 60. -их и 70. -их година прошлог века.

Add a comment

Случај Скрипаљ

Велика Британија барата индицијама, јаким индицијама – али не кључним доказима“, пише немачка штампа о покушају убиства бившег руског шпијуна. Лондон је увео прве санкције Москви, а има и подршку Сједињених Држава.

Add a comment