FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Невенка Рангелов

Данас смо од Министарства привреде добили информацију да је немачкој компанији Цонтинентал додељена субвенција у износу од 9.500.000 евра за отварање центра за истраживање и развој у Новом Саду. Овај центар је званично отворен почетком месеца, а у њему ће бити запослено 500 инжењера.

Add a comment

Влада Србије издвојила је из текуће буџетске резерве 90 милиона динара за потребе града Београда због смањених прихода у градском буџету, објављено је у најновијем "Службеном гласнику".

Add a comment

Blaž Zgaga

EKSKLUZIVNI DOKUMENTI OTKRIVAJU ŠTO ANU BRNABIĆ POVEZUJE S MAGLOVITOM HOBOTNICOM tvrtki prikrivenog vlasništva čije će vjetroelektrane Srbiji prodati struju za više od 500 mil. eura u 12 godina, ali ondje izbjegavaju plaćati porez

Ana Brnabić, srbijanska premijerka hrvatskog porijekla, mogla bi biti umiješana u jednu duboko zabrinjavajuću aferu prožetu izbjegavanjem plaćanja poreza, skrivenim vlasništvom i opasnim miješanjem javnih i privatnih interesa. To se može zaključivati nakon uvida u ekskluzivne dokumente iz projekta Malta Files u posjedu Europske istraživačke suradnje (EIC), u kojoj je Nacional službeni član od početka 2018.

Add a comment

Да успех не познаје границе уколико имате идеју и знање готово свакодневно доказује највећи домаћи и регионални лидер у индустрији игара на срећу, компанија "Моцарт", која све више шири своје пословање у Кенији, отварањем нових уплатно-исплатних места, али и успостављањем добре сарадње са локалним компанијама.

Add a comment

Мирјана Чворић Губелић 

Иван Јеремић (22) из села Маови, недалеко од Шапца, одлучио је да остане на селу и од 20 јарића на 6 хектара дедовине за четири године обезбедио је себи зараду од производње 20 тона козјег млека годишње. Иако тврди да није био за школу, демантује себе зрелим размишљањем у односу на многе своје вршњаке. Завршио је средњу пољопривредну школу и вратио се на село, желећи да покрене сопствени бизнис.

Add a comment