FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Јасмина Буква

  • Србин има председника који “плаши” народ државним ударом на себе самог
  • Србин има окупаторског намесника – протестанта, чији протестанти протествују
  • Србин има министра финансија, којег је на то место препоручио лоповлук, и његова ружна криминална прошлост
  • Србин има фонтану, која пева, док око ње Србин кука
Add a comment

Бане Грковић

БЕОГРАД, 15. мај 2018, (Њуз) – Председник Србије Александар Вучић одлучио је да распише референдум на којем ће грађани одлучити ко је крив за губитак Косова и Метохије. Како Њуз сазнаје, референдумско питање ће гласити: “Ко је крив за губитак Косова, а нисам ја?”

Add a comment

maxresdefault

Драгољуб Анђелковић

Власт настоји да све садашње проблеме објасни грешкама претходних властодржаца. Тај трик је у политичкој пропагандни уобичајен, што не значи да неретко није баналан и натегнут. Ипак, претеривања не значе да у тој конструкцији не може да буде доста истине. Када се ради о Косову несумњиво је тако! Чињеница је да је бивша власт предвођена Демократском странком извршила највећи удар на српске интересе у вези са том нашом покрајином 2008. Жути режим је, као исплату компензације за подршку коју је добио да у потпуности преузме власт, прихватио да тамо буде инсталирана мисија ЕУ (ЕУЛЕКС) и да од администрације УН (УНМИК) преузме доминантну улогу.

Add a comment

 

Михаило Меденица

Заиста не знам да ли се сви Вулини буде у исто време али очигледно онај који први отвори очи отвори и уста па пробеседи мало али квалитетно глу…овај, принципијелно и одважно!

Kако је само, понављам не знам који Вулин по реду, одбрусио: „Немамо шта да преговарамо о већ испреговараном и не треба нам никакав амерички пакет решења за Kосово и Метохију- имамо наш!“

Add a comment